Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

علی هاتفی اظهار کرد: متاسفانه امنیت جاده‌ها گریه رانندگان حمل و نقل برون جاده‌ای را در آورده و شاید به جایی برسد که دیگر بسیاری از رانندگان به سمت و سوی جاده‌ها نروند و دست از کار بکشند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، وی با اشاره به مشکلات عدیده رانندگان حمل و نقل برون جاده‌ای کشور تصریح‌کرد: با افزایش عوارض توسط سازمان راهداری از چهار درصد به ۹ درصد برای رانندگان حمل و نقل برون جاده‌ای  و به راه‌ها سروسامان بخشیده شود قرار بر آن بود در بحث سروسامان بخشیدن به جاده‌ها اقداماتی صورت گیرد اما با این افزایش عوارض عملا هیچ کدام از رانندگان چیزی را در جاده ها احساس نمی‌کنند و رانندگان تنها عابر بانک برخی شده‌ اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاتفی با بیان اینکه این افزایش عوارض بدون اینکه کرایه رانندگان اضافه شده باشد اتفاق افتاد یاد آورشد: برخی از دوستان می‌گفتند که این امر تورم ایجاد نخواهد کرد در حالیکه هم اکنون تورم آن را می‌بینیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه بیمه تکمیلی به اسم بیمه تکمیلی است و رانندگان از بیمه تکمیلی خدماتی نمی‌گیرند، گفت: قیمت قطعات ماشین سنگین و تریلر روزانه و ساعتی افزایش می‌یابد و هنگام خرید باید هزینه را نقد باید امروز پرداخت کرده و آنگاه فردا قطعه به دست راننده برسد در حالیکه پیش از این به صورت اقساط نیز  رانندگان می‌توانستند نسبت به خرید قطعه ماشین اقدام کنند.

هاتفی لاستیک را  کماکان از جمله مشکلات عدیده  گریبان‌گیر رانندگان ماشین سنگین دانست و گفت:در حال حاضر بیشتر رانندگان برای لاستیک مانده اند و هیچ بانکی برای خرید لاستیک به رانندگان با سند ماشین تسهیلات نمی‌دهد و رانندگان نیز با گرانی لاستیک قادر به مرتفع کردن این مشکل خود نیستند.

بازرس اتحادیه بار کشور همچنین بیان کرد: در حال حاضر تعمیر موتور یک ماشین ۴۰ سال کارکرده  افزون بر ۱۵۰ میلیون  تومان بوده و یک راننده کارگر با ماهیانه ۱۰ میلیون تومان دستمزد چنین مبلغی را از کجا باید  تامین کند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: گریه حمل و نقل تین تورم لاستیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای رانندگان حمل و نقل جاده ای بیمه تکمیلی رانندگان کامیون اتحادیه بار کشور نقل برون جاده ای حمل و نقل جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: در جلسه مشترک‌ معاونت با اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور اهمیت رفع ایرادات پروژه هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری کلان‌شهر شیراز، تسریع در روند تحویل اتوبوس‌های جدید از محل تسهیلات دولت و همچنین انعقاد تفاهم‌نامه های فی مابین طرفین مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز، هادی شه‌دوست شیرازی نیز در بیان جزئیات برگزاری این نشست مشترک اظهار کرد: همکاری‌های لازم در جهت تکمیل فازهای قبلی طرح سامانه سخت افزاری و نرم افزاری طرح مکانیزه ناوگان حمل و نقل مسافر درون شهری مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت و ارتقا سخت افزاری و اتمام شرح خدمات موضوع قرار داد پروژه BMS بررسی گردید.

وی در این نشست با اشاره به اهمیت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تسریع در روند ورود اتوبوس‌های جدید که از طریق تعهدات دولت به کلان شهر شیراز اختصاص یافته است و در انتظار تعهدات خودروسازان قرار دارد را در جمع اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور خواستار شد.

در ادامه این نشست مصطفی کیانی رحیمی، عضو ناظر شورا در سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر در جریان این نشست به اهمیت افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در شهر شیراز تاکید و تصریح کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی علاوه بر اینکه یک خدمت به شهروندان محسوب می‌شود و در ایجاد شغل و بهبود وضعیت اقتصادی خانوار شهری تأثیر بسزایی دارد. لذا با افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری به عنوان یک نهاد خدمت رسان در چرخه رونق افزایی بی‌نصیب نمی‌ماند از این رو همکاری و همراهی اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور در جهت سرعت بخشیدن به ورود اتوبوس‌های جدید بر اساس تعهدات دولت و ارتقا هوشمندسازی این ناوگان بسیار تأثیر گذار خواهد بود.

وی افزود: شهرداری و شورای شهر شیراز در حوزه حمل و نقل به جهت بهتر انجام‌دادن رسالت خود در راستای افزایش خدمات حمل‌ونقل عمومی، ترویج خدمات حمل و نقل و فرهنگ استفاده و بهره‌گیری از خدمات زیرساختی حمل و نقل عمومی، سیاست گذاری‌های کلان و بزرگی را برنامه‌ریزی کرده است که قطعاً با افزایش خدمات دولت به این ناوگان در سال جاری و البته حمایت اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور میسر می‌شود.

به گزارش ایمنا، پیگیری و به اتمام رساندن قرارداد فی مابین شهرداری شیراز و اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور در راستای هوشمند سازی و تعیین تکلیف ناوگان حمل و نقل عمومی از اهداف این نشست مشترک به شمار می‌رفت.

کد خبر 747913

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است