Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 یک راننده کامیون معتقد است در شرایط فعلی کمیسیون شرکت های حمل و نقل و عوارض جابجایی که بخشی از هزینه حمل است به جای تقسیم بین ۸۰ میلیون نفر به عنوان مصرف کننده نهایی، بر دوش نزدیک به ۴۰۰ هزار کامیوندار است.

به گزارش تین نیوز، نوید خیرمند افزود: همین موضوع نزدیک به ۱۵درصد از درآمد کامیونداران را کسر نموده و اجرای مصوبه جدید سازمان برنامه و بودجه این میزان را به ۲۰درصد می رساند و عملاً فعالیت در این حرفه فاقد هرگونه توجیه اقتصادی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح این دیدگاه خود به موضوع افزایش نرخ عوارض جابجایی طبق ابلاغ رئیس سازمان برنامه و بودجه پرداخت و عنوان کرد: این موضوع از 2 دیدگاه خوش بینانه و بد بینانه قابل بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: در نگاه نخست اگر خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم افزایش نرخ عوارض جابجایی که تابعی از نرخ کرایه است، منافع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و کامیونداران را به همراه دارد که می‌تواند انگیزه مسئولان در سازمان را جهت به روز رسانی مستمر کرایه‌های حمل (بر مبنای ضوابط و پارامترهای دخیل در تعیین نرخ شاخص) افزایش دهد.

وی افزود: از طرفی این افزایش می تواند بهانه سازمان در خصوص عدم تخصیص بودجه لازم جهت بهسازی و نوسازی راه ها و جاده های کشور را پایان بخشیده و شاهد بهبود وضعیت اسفناک جاده های کشور باشیم.

به گزارش تین نیوز، او عنوان کرد: در نگاه دوم اگر بدبینانه به قضیه نگاه کنیم؛ سازمان راهداری با افزایش بیش از 2 برابری درآمد حاصل از اجرای این مصوبه تا حدودی به نیازهای مالی خود رسیده و در کنار آن شعار نگرانی از تورم حاصل از افزایش کرایه سر داده و با بهانه های مختلف به روز رسانی شاخص تن کیلومتر را به تأخیر می‌اندازد.

بیشتر بخوانید: افزایش عوارض حمل کالای جاده ای از چهار به 9 درصد

خیرمند ادامه داد: این افزایش ۵ درصدی در صورت عدم رعایت آیین‌ نامه اجرایی تن کیلومتر (نامه ۹۹.۰۴.۱۴) تضییع حقوق کامیونداران را از ۱۵ به نزدیک ۲۰ درصد می‌رساند که در این صورت عملاً فعالیت در این حرفه ای هیچ گونه توجیه اقتصادی نخواهد داشت.

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا تاکید کرد: با این حال تا زمان اجرایی شدن این مصوبه بیش از ۲ ماه دیگر فرصت باقی و مقتضی است در این مدت سازمان راهداری نسبت به وظیفه ذاتی خود مبنی بر، به روزرسانی نرخ شاخص تن کیلومتر مبتنی بر بند«ب» مصوبه ۲۰۹ شورای عالی ترابری اقدام عاجل نماید.

به گزارش تین نیوز، او پیش بینی کرد: همزمان کردن اجرای این مصوبه، با به روزرسانی تن کیلومتر قطعاً با مقاومت سایر ارگان های ذیربط مواجه و نهایتاً با تضییع حقوق کامیونداران همراه خواهد شد.

خیرمند گفت: همچنین مستدعی است مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حملو نقل جاده ای که این بار پشتوانه رای دیوان عدالت اداری را هم دارد، آیین‌نامه اجرایی تن کیلومتر«نامه ۹۹.۰۴.۱۴» را قبل از افزایش عوارض جابجایی عملیاتی نموده و در صورت عدم التزام شرکت های حمل و نقل به قوانین نسبت با ابطال مجوز فعالیت ایشان به جرم عدم رعایت نظامات دولتی و اداری اقدام نماید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل سازمان برنامه و بودجه بودجه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تورم حقوق حمل و نقل جاده ای به روزرسانی تن کیلومتر دیوان عدالت اداری تورم سازمان برنامه و بودجه حمل و نقل جاده ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای عوارض جاده ای دیوان عدالت اداری عوارض حمل و نقل به روزرسانی تن کیلومتر کمیسیون شرکت های حمل و نقل شاخص تن کیلومتر عوارض حمل جاده ای کالا سازمان راهداری عوارض جابجایی نقل جاده ای تن کیلومتر حمل و نقل تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد شهرداری قم در فروردین امسال در حوزه نقدی و غیرنقدی، تحقق ۷۹ درصدی داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، محمد وحید نیا، امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جلسه شورای مدیران که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد با اشاره به درآمد پیش‌بینی شده برای فروردین ماه مجموعه شهرداری قم اظهار کرد: در مجموع ۷۹ درصد این درآمد محقق شده که در حوزه نقدی ۷۴ درصد و در حوزه غیر نقدی ۹۶ درصد تحقق داشتیم.

وی با اشاره به عملکرد مناطق هشت‌گانه شهرداری قم در حوزه درآمد نقدی فروردین ماه افزود: منطقه یک شهرداری قم ۸۶ درصد، منطقه دو ۸۵ درصد، منطقه سه ۱۰۲ درصد، منطقه چهار ۱۰۴ درصد، منطقه پنج ۶۵ درصد، منطقه شش ۱۰۱ درصد، منطقه هفت ۳۱ درصد و منطقه هشت شهرداری قم به ۷۰ درصد درآمد پیش بینی شده برای فروردین رسیده‌اند.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به اینکه مجموع درآمد وصولی شهرداری قم در فروردین ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه نقدی است، خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال گذشته ۱۷۲ میلیارد تومان درآمد در شهرداری قم ایجاد شده است.

وحیدنیا با اشاره به درآمد غیرنقدی مجموعه شهرداری قم در فروردین، گفت: در این زمینه منطقه سه شهرداری قم ۱۵۶۳ درصد تحقق بودجه داشته است.

وی با اشاره به عملکرد ۸۵ درصدی منطقه چهار شهرداری قم در حوزه درآمد غیرنقدی، افزود: منطقه هشت شهرداری قم نیز ۱۰۵ درصد تحقق درآمد غیر نقدی را در فروردین رقم زده است.

کد خبر 747466

دیگر خبرها

  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین