Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - از روز 28 اسفند سال گذشته، دریافت الکترونیکی عوارض جاده ای در چهار آزادراه اصلی کشور( تهران – قم، تهران – ساوه، کرج – قزوین و قزوین – زنجان) آغاز شد.

به این ترتیب در این چهار آزادراه باجه های دریافت نقدی عوارض غیرفعال و روش پرداخت الکترونیکی جایگزین روش سنتی آن شده است.

ضمن این که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، تا پایان تیرماه سال جاری پرداخت الکترونیکی عوارض جاده ای در 13 آزاد راه دیگر کشور اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روش پرداخت نقدی عوارض جاده ای طی سالیان متوالی مشکلات متعددی را به همراه داشته است؛ از تلف شدن وقت در پشت صف های نسبتا طولانی خودروها گرفته تا مصرف سوخت و درپی آن آلودگی هوا و نیز مصرف کاغذ و همچنین تصادفات در محدوده پرداخت عوارض.

در روش پرداخت الکترونیکی دیگر خبری از ترافیک در ایستگاه پرداخت عوارض نیست و یا اگرهم باشد به نسبت گذشته نخواهد بود. از دست به جیب شدن و پول خرد به همراه داشتن و یا نداشتن هم خبری نیست. رسید کاغذی پرداخت هم وجود ندارد.

فقط کافیست خودرو از ایستگاه عوارضی عبور کند و مالک خودر در مهلت تعیین شده نسبت به پرداخت الکترونیکی آن اقدام کند و یا به روش اتوماتیک که از قبل مشخص شده مبلغ عوارض از حساب بانکی فرد کسر شود.

از شروع به کار طرح پرداخت الکترونیکی عوارض جاده ای، بانک سرمایه در جهت کامل تر شدن سبد خدمات الکترونیکی بانک و همچنین جلب هرچه بیشتر رضایت مشتریانش سرویس نوین پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی را راه اندازی کرده است.

به این ترتیب مشتریان بانک سرمایه می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب، فقط با در اختیار داشتن اطلاعات کارت بانک سرمایه خود شامل شماره کارت، رمز دوم، CVV2  و تاریخ انقضاء به سامانه NSPAY  به آدرس اینترنتی www.nspay.ir  مراجعه کرده و با ثبت پلاک خودرو/ خودروهای خود در سامانه و تعیین یکی از حساب‌هایشان در بانک سرمایه جهت برداشت مستقیم مبالغ عوارض آزادراهی (با تعیین تعداد و سقف مبلغ قابل برداشت روزانه)، از خدمات این سامانه بهره‌مند شوند و عوارض آزادراهی را به روش «برداشت مستقیم» (Direct Debit) پرداخت کنند.

برای دریافت راهنمای فعال سازی این سرویس اینجا کلیک کنید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سرمایه عوارض جاده ای پرداخت اتوماتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید