Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت راه وشهرسازی، عبدالهاشم حسن‌نیا در دیداربا « احمد قربانف »سفیر ترکمنستان در محل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با انتقاد از افزایش 50 درصدی عوارض برای کامیون‌های ترانزیتی ایرانی در ترکمنستان، بر کاهش هزینه‌ها و بهینه ‌سازی همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی احتمال دارد با افزایش یک جانبه 50 درصدی عوارض از کامیون‌های ایرانی، روند همکاری‌های حمل‌ونقل جاده‌ای و ترانزیتی دو کشور رو به کاهش ‌رود و خاطرنشان ساخت: انتظار می‌رود سفیر ترکمنستان با انتقال این پیام به مقام ها و مسئولان حمل‌ونقل ترکمنستان در زمینه کاهش و یا حذف این عوارض تلاش کنند.
معاون وزیرراه وشهرسازی ادامه داد: با توجه به اینکه طرف ایرانی با حسن‌نیت و با هدف ارایه تسهیلات بهتر برای ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای دو کشور، عوارض متقابل افزایش نداده و کامیون‌های ترکمن عازم بندر عباس ​از پرداخت عوارض معاف هستند ، انتظار همکاری بیشتر از طرف ترکمنستان در این زمینه وجود دارد.
حسن‌نیا تصریح کرد: با هدف دستیابی به توافق و اعمال رفتار مناسب و متقابل در زمینه دریافت عوارض از ناوگان دو کشور نشست کارشناسی بررسی مسائل و مشکلات موجود می‌بایست هرچه زودتر برگزارو مذاکره ها با دیدگاه مثبت تداوم پیدا کند.
بر اساس این گزارش «احمد قربانف» سفیر ترکمنستان ضمن ابراز علاقمندی به توسعه مناسبات و همکاری‌های حمل‌ونقل جاده‌ای بین دو کشور اظهار داشت: ما از طرح پیشنهادهای خوب و گزینه‌های حمل‌ونقل جاده‌ای با صرفه اقتصادی و تسهیل در روابط ترانزیت میان دو کشور استقبال کرده و انتظار می‌رود با برگزاری نشست‌های کارشناسی به نتایج خوبی دست یافت.
«رضا نفیسی» مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی نیز با حضور در این نشست گزارشی از عملکرد ترانزیت از سوی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای دو کشور ارایه و بر کاهش عوارضی‌ها و کاهش هزینه‌های دولتی و بهینه‌سازی همکاری های تجاری و اقتصادی تاکید کرد.
 «عباس آخوندی»وزیر راه و شهرسازی 23 اردیبهشت ماه امسال گفت: هزینه های حمل و نقل و ترانزیت کالا در بین کشورهای ازبکستان، قزاقستان، ترکمنستان، ایران و عمان با فعال شدن پیمان عشق آباد،کاهش می یابد.
پیمان عشق آباد، توافق نامه‌ای در زمینه حمل و نقل میان کشورهای عمان، ایران، ترکمنستان، ازبکستان و قزاقستان و برای ایجاد یک کرویدور ترانزیتی و حمل و نقل بین المللی است و هدف امضای آن تسهیل حمل و نقل کالا بین دو منطقه آسیای مرکزی و حوزه خلیج فارس است که در سال 2011 میلادی به امضای کشورهای عضو رسید؛ به تازگی هند نیز به عضویت این پیمان درآمده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حمل و نقل جاده ای معاون وزیرراه وشهرسازی عوارض ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۵۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA

جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ​​​​​​​از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،  جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی 11500 شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

داروی ایرانی SMA در مرحله ارزیابی کیفی/ احتمال عرضه دارو در خردادماه

دکتر حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره تولید داخلی داروی بیماران SMA اظهار کرد: یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی داخلی بیماران SMA گام برداشته است و داروی تولیدی در مرحله «ارزیابی کیفی» و سپری کردن مباحث آزمایشگاهی است. اگر نمونه داخلی داروی بیماران SMA تاییدیه‌های لازم را کسب کند، حدود خرداد ماه وارد مرحله تولید شود. 

آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند

پس از اعتراف شرکت آسترازنکا در خصوص عوارض خطرناک واکسن کرونای خود، این شرکت شروع به جمع آوری این واکسن از سراسر دنیا کرده است. شرکت آسترازنکا آوریل گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن ضد کروناویروس آن می‌تواند عوارض جانبی کشنده‌ای مانند لخته شدن خون را ایجاد کند.

آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود 900 هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از 10 سال زمان خواهد برد، اظهار کرد:برای ایران و حدود 85 میلیون نفر جمعیت، 85 هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود 89 میلیون و 500 هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

11500 شعبه اخذ رأی در 22 حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: تعداد 22 حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در 15 استان، 47 فرمانداری و 81 بخشداری خواهد بود. همچنین 11500 شعب اخذ رأی برای این 22 حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود 65 درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • خواص درمانی آب سیب زمینی