Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -به رغم اینکه مدیران جدید شهرداری تهران بر خام بودن طرح گرفتن عوارض از خودروهای شخصی در بزرگراه ها تأکید دارند و آن را یک ایده اولیه عنوان می کنند، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی آن را یک طرح خوب برای مقابله با ترافیک و آلودگی هوا دانست که باید در کل کشور عملیاتی شود.

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی کشور با حضور در غرفه «تابناک»پاسخگوی سئوالات مهمی در رابطه با چرایی بالا بودن آمار تصادفات جاده ای و نیز چگونگی مقابله با ترافیک غیر قابل تحمل در شهر تهران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهرداد تقی زاده، در پاسخ به این سئوال که نظر شما در مورد طرح جدید شهرداری تهران که بنا دارد، با هدف کاهش ترافیک شهر تهران از خودروهای شخصی در بزرگراه ها عوارض بگیرد، چیست؟ گفت: این طرح که در بسیاری از شهرهای دنیا در جریان است به دنبال این است که با افزایش جذابیت سیستم های حمل و نقل عمومی، مطلوبیت خودروهای شخصی را نیز کاهش دهد.

وی ادامه داد: برای این کار روش های مختلفی مثل بالابردن هزینه سوخت، پارک و عواض و یا افزایش میزان جریمه وجود دارد و کاری می کند که رانندگان خودروهای شخصی احساس کنند باید هزینه بیشتری برای مسافرت بپردازند اما کسانی که از حمل و نقل عمومی استفاده می کنند، احساس کنند که این خدمات به راحتی و آسانی در اختیار آنها قرار می گیرد.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه ما باید حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم، اضافه کرد: این دو باید گام به گام پیش رود و یک قدم حمل و نقل عمومی راحت تر و یک قدم حمل و نقل شخصی سخت تر شود.

تقی زاده در پاسخ به این پرسش که پس شما با طرح شهرداری تهران مبنی بر گرفتن عوارض از خودروهای شخصی در بزرگراه های تهران موافقید، افزود: با این طرح که مطلوبیت خودروهای شخصی را کاهش دهیم 100 درصد موافقم.

وی ادامه داد: این کار را باید کرد وگرنه این وضعیتی که وجود دارد به هیچ وجه بهبود نخواهد یافت. ما در سال های گذشته حمل و نقل عمومی را توسعه دادیم، اما مطبوبیت خوردوهای شخصی پایین نیامده است و مردم تمایلشان به استفاده از خودرو شخصی بیش از خودرو های عمومی است.

معاون حمل و نقل عمومی راه و شهرسازی در مورد تصادفات جاده ای و کیفیت و نقش کیفیت پایین جاده ها در این پدیده نیز گفت: ما اولین کشوری نیستیم که سوانح جاده ای بالایی داریم. باید ببینیم بقیه چه کردند که این مشکل حل شد.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین کارهای آنها تقویت حمل و نقل ریلی است. طرح آنها این است که تا می شود مردم را از جاده به سمت ریل ببرند. چرا که سیستم ریلی و هوایی امن ترین روش مسافرت است.

تقی زاده ادامه داد: در اکثر کشورهای دنیا حمل و نقل عمومی زیان ده است ولی دولت ها روی آن سرمایه گذاری می کنند چون ایمن ترین روش سفر است.

وی افزود: در گام اول باید این بحث را انجام داد. بحث دوم این است که هزینه های سفر شخصی باید به روش های مختلف مثل بالابردن قیمت سوخت و گرفتن عوارض افزایش یابد؛ روش هایی که مردم را به سمت حمل و نقل عمومی سوق بدهد.

این مقام مسئول با ذکر این مثال که در حال حاضر سفر 4 نفره با قطار بین دو شهر تهران-مشهد با احتساب رفت و برگشت بیش از 600 هزار تومان است، اما همین سفر با خودروی شخصی کم تر از 100 هزار تومان می شود، ادامه داد: ما کشورهای مختلفی را مطالعه کردیم. هیچ کشوری با این نرخ بنزین و با این هزینه سفر که خودرو شخصی دارد، سوانح جاده ای اش را کاهش نداده است و ما نمی توانیم معجزه کنیم.

تقی زاده در مورد کیفیت جاده ها کشور نیز ادامه داد: مشکل جاده ها را باید درست کرد و ما بودجه ای به عنوان راه داری داریم که جاده های جدید تاسیس می شود و جاده های قدیمی تقویت می شود ولی این مشکل را حل نمی کند.

وی در پایان گفت: شما وقتی یک جاده را تقویت می کنید و مثلا جاده 2 بانده را 4 بانده می کنید، سرعت راننده ها نه ننها کاهیش پیدا نمی کند، بلکه افزایش هم می باید و سوانح نیز کم نخواهد شد. به همین خاطر ما به دنبال این هستیم که مطلوبیت خودروهای شخصی را برای سفر کاهش دهیم و صنعت ریلی را تقویت کنیم.






منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیرهای غربی، شرقی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین و نیمه سنگین اما روان در سطح پایتخت بودیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بار ترافیک در بزرگراه‌های همت، چمران، آبشناسان، شیخ فضل الله، یادگار امام (ره) و محمد علی جناح شروع شده و در حال شکل گرفتن است.

وی ادامه داد: همچنین بار ترافیکی در بزرگراه آزادراه تهران کرج، آزادگان، بابایی، نیروی زمینی، شهید سلیمانی، صیاد، زین الدین، امام علی (ع)، علامه، جانبازان، بزرگراه لشگری و رسالت نیز در حال شکل گیری و پر تراکم است.

سرهنگ شریفی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان به دلیل نقص معبر و عرض کم پر تراکم و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت می‌باشد.

سرهنگ شریفی گفت: طرح جناغی ها در معابر بزرگراهی در حال اجراست و این طرح به این منظور انجام می‌شود که تعداد معدودی از رانندگان هستند که قوانین را رعایت نکرده و قصد دارند زودتر از رانندگانی که در انتظار ورود به رمپ ها و خروجی‌ها حضوری منظم دارند وارد شوند و به قول معروف زرنگی نمایند که تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ، با حضور خود در این مقاطع از این تخلف رانندگان جلوگیری به عمل می‌آورند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست قبل از تصمیم برای تغییر مسیر در حین رانندگی حتماً از ۱۰۰ متر عقب تر اقدام به زدن راهنما نمایند و قصد خود را به این طریق به اطلاع دیگر رانندگان برسانند و حتماً قبل از آن نیز در لاینی که می‌خواهد از آن اقدام به تغییر مسیر نمایند قرار بگیرند و هرگز به یکباره هر چند راهنما نیز زده باشند انحراف مسیر انجام ندهند تا شاهد حوادث تلخ در سطح معابر نباشیم.

کد خبر 6099957

دیگر خبرها

  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت