Web Analytics Made Easy - Statcounter

به رغم اينكه مديران جديد شهرداري تهران بر خام بودن طرح گرفتن عوارض از خودروهاي شخصي در بزرگراه ها تأكيد دارند و  آن را يك ايده اوليه عنوان مي كنند، معاون حمل و نقل وزير راه و شهرسازي با حضور در غرفه «تابناك» آن را يك طرح خوب براي مقابله با ترافيك و آلودگي هوا دانست كه بايد در كل كشور عملياتي شود.

به گزارش «تابناك» معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازي كشور با حضور در غرفه «تابناك»پاسخگوي سئوالات مهمي در رابطه با چرايي بالا بودن آمار تصادفات جاده اي و نيز چگونگي مقابله با ترافيك غير قابل تحمل در شهر تهران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهرداد تقي زاده، در پاسخ به اين سئوال كه نظر شما در مورد طرح جديد شهرداري تهران كه بنا دارد، با هدف كاهش ترافيك شهر تهران از خودروهاي شخصي در بزرگراه ها عوارض بگيرد، چيست؟ گفت: اين طرح كه در بسياري از شهرهاي دنيا در جريان است به دنبال اين است كه با افزايش جذابيت سيستم هاي حمل و نقل عمومي، مطلوبيت خودروهاي شخصي را نيز كاهش دهد.
وي ادامه داد: براي اين كار روش هاي مختلفي مثل بالابردن هزينه سوخت، پارك و عواض و يا افزايش ميزان جريمه وجود دارد و كاري مي كند كه رانندگان خودروهاي شخصي احساس كنند بايد هزينه بيشتري براي مسافرت بپردازند اما كساني كه از حمل و نقل عمومي استفاده مي كنند، احساس كنند كه اين خدمات به راحتي و آساني در اختيار آنها قرار مي گيرد.
معاون حمل و نقل وزير راه و شهرسازي با تأكيد بر اينكه ما بايد حمل و نقل عمومي را تقويت كنيم، اضافه كرد: اين دو بايد گام به گام پيش رود و يك قدم حمل و نقل عمومي راحت تر و يك قدم حمل و نقل شخصي سخت تر شود.
تقي زاده در پاسخ به اين پرسش كه پس شما با طرح شهرداري تهران مبني بر گرفتن عوارض از خودروهاي شخصي در بزرگراه هاي تهران موافقيد، افزود: با اين طرح كه مطلوبيت خودروهاي شخصي را كاهش دهيم 100 درصد موافقم.
وي ادامه داد: اين كار را بايد كرد وگرنه اين وضعيتي كه وجود دارد به هيچ وجه بهبود نخواهد يافت. ما در سال هاي گذشته حمل و نقل عمومي را توسعه داديم، اما مطبوبيت خوردوهاي شخصي پايين نيامده است و مردم تمايلشان به استفاده از خودرو شخصي بيش از خودرو هاي عمومي  است.
معاون حمل و نقل عمومي راه و شهرسازي در مورد تصادفات جاده اي و كيفيت و نقش كيفيت پايين جاده ها در اين پديده نيز گفت: ما اولين كشوري نيستيم كه سوانح جاده اي بالايي داريم. بايد ببينيم بقيه چه كردند كه اين مشكل حل شد.
وي ادامه داد: يكي از مهم ترين كارهاي آنها تقويت حمل و نقل ريلي است. طرح آنها اين است كه تا مي شود مردم را از جاده به سمت ريل ببرند. چرا كه سيستم ريلي و هوايي امن ترين روش مسافرت است.

تقي زاده ادامه داد: در اكثر كشورهاي دنيا حمل و نقل عمومي زيان ده است ولي دولت ها روي آن سرمايه گذاري مي كنند چون ايمن ترين روش سفر است.
وي افزود: در گام اول بايد اين بحث را انجام داد. بحث دوم اين است كه هزينه هاي سفر شخصي بايد به روش هاي مختلف مثل بالابردن قيمت سوخت و گرفتن عوارض افزايش يابد؛ روش هايي كه مردم را به سمت حمل و نقل عمومي سوق بدهد.
اين مقام مسئول با ذكر اين مثال كه در حال حاضر سفر 4 نفره با قطار بين دو شهر تهران-مشهد با احتساب رفت و برگشت بيش از 600 هزار تومان است، اما همين سفر با خودروي شخصي كم تر از 100 هزار تومان مي شود، ادامه داد:  ما كشورهاي مختلفي را مطالعه كرديم. هيچ كشوري با اين نرخ بنزين و با اين هزينه سفر كه خودرو شخصي دارد، سوانح جاده اي اش را كاهش نداده است و ما نمي توانيم معجزه كنيم.
تقي زاده در مورد كيفيت جاده ها كشور نيز  ادامه داد: مشكل جاده ها را بايد درست كرد و ما بودجه اي به عنوان راه داري داريم كه جاده هاي جديد  تاسيس مي شود و  جاده هاي قديمي تقويت مي شود ولي اين مشكل را حل نمي كند.
وي در پايان گفت: شما وقتي يك جاده را تقويت مي كنيد و مثلا جاده 2 بانده را 4 بانده مي كنيد، سرعت راننده ها نه ننها كاهيش پيدا نمي كند، بلكه افزايش هم مي بايد و سوانح نيز كم نخواهد شد. به همين خاطر ما به دنبال اين هستيم كه مطلوبيت خودروهاي شخصي را براي سفر كاهش دهيم و صنعت ريلي را تقويت كنيم.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین معاون شهردار تهران به همراه مدیران عامل دو سازمان و شرکت وابسته، از پروژه‌های حوزه فنی و عمرانی غرب تهران بازدید کرد.

بر همین اساس، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به همراه مدیران عامل «سازمان مهندسی و عمران شهر تهران»، «سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران»، «مدیرعامل شرکت خاکریز آب»، «مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق» و «مدیرکل برنامه‌ریزی معاونت فنی و عمرانی»، از نزدیک آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی «احداث تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید آبشناسان _جنت‌آباد» و «اصلاح تقاطع بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران»، را مورد بررسی قرار داد.

حق‌بین با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های عمرانی در سطح شهر، تمرکز بر انجام عملیات اجرایی با حداکثر ظرفیت را ضروری خواند و بر امکان استفاده شهروندان از مزایا و آثار بهره‌برداری از پروژه‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن تاکید کرد.

وی در حاشیه بازدیدهای مذکور، ضمن حضور در محیط تجهیز کارگاه پروژه‌های عمرانی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در شمال غرب پایتخت، آخرین وضعیت اجرایی سه پروژه را جویا شد.

معاون شهردار تهران با پرداختن به پروژه دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران شمال گفت: این پروژه ۹۵ درصد پیشرفت عملیاتی داشته و در هفته‌های آتی به بهره برداری می‌رسد.

بر اساس این گزارش، پروژه‌های مذکور شامل تکمیل دسترسی‌های تقاطع بزرگراه شهید همت، بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی، بزرگراه حکیم- بلوار تعاون و بزرگراه شهید آبشناسان _ جنت‌آباد بوده و گلوگاه‌های اجرایی هر ۳ پروژه، از جمله معارضین تاسیساتی، به تفکیک بررسی و تصمیم‌های لازم اتخاذ شد.

گفتنی است، در جریان بازدید از پروژه دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران شمال، صالحی شهردار منطقه ۲ تهران نیز در محل پروژه حضور پیدا کرد و درباره احداث فضای سبز پروژه به منظور بهره‌برداری قریب‌الوقوع از آن، بحث و تبادل‌نظر شد.

کد خبر 6097935

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم