Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان راهداری، رضا نفیسی رئیس هیئت ایرانی در اجلاس دو روزه توسعه همکاری‌های حمل و نقلی ایران و آذربایجان در روز‌های ۳ و ۴ مهرماه سال جاری گفت: کمیسیون مشترک حمل ونقل جاده‌ای ایران و آذربایجان، به منظور توسعه هر چه بیشتر روابط حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو کشور برگزار و در زمینه تبادل اطلاعات و آمار، بررسی مسائل و مشکلات حمل‌ونقل کالا و مسافر، نحوه تبادل پروانه‌های معاف از بخشی از عوارض و سایر موارد مذاکره شد که پس از دو روز طرفین به توافقاتی دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توافقات به عمل آمده در نشست‌های قبلی و دوره‌ای کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده‌ای بین دو کشور و عدم رفع مشکل توقف‌های طولانی مدت بعضی از کامیون‌های ایرانی در گمرک باکو برای تخلیه بار که موجب نارضایتی رانندگان ایرانی و تحمیل هزینه‌های مالی و زمانی برای آن‌ها شده، اعلام کرد: طرف ایرانی مجدداً خواستار پیگیری جدی‌تر طرف آذری از طریق مراجع ذی ربط شد و دو طرف توافق کردند موضوع در دوازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور با حضور همه ارگان‌های ذی ربط، تصمیم گیری شود.

نفیسی تصریح کرد: در این اجلاس موضوعات مختلف از جمله بررسی صدور مجوز بارگیری برای ناوگان یخچالی و کفایت بیمه کارت سبز، افزایش پروانه‌های تردد معاف از پرداخت بخشی از عوارض برای سال ۲۰۱۷ و تعیین سقف مورد نیاز برای سال ۲۰۱۸ و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای تسهیل و تسریع عبور مسافرین از سوی طرفین در ایامی که تقاضا برای سفر افزایش می‌یابد مطرح و تصمیم گیری شد.

وی افزود: دو طرف ضمن ابراز خشنودی از روند رو به رشد همکاری‌های حمل و نقل بین المللی جاده‌ای اقدام به مبادله آمار تردد ناوگان جاده‌ای کالا و مسافر بین دو کشور در هشت ماهه سال ۲۰۱۷ میلادی نموده و همچنین برای اتخاذ تدابیر لازم در راستای توسعه مناسبات حمل و نقل بین المللی در حوزه جاده‌ای به تفاهم رسیدند.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: طرف ایرانی با توجه به درخواست‌ها و توافقات قبلی دو کشور، مجدداً خواستار یکسان سازیِ وزن مجاز ناوگان باری متردد به قلمرو دو کشور شد و اعلام کرد در صورت عدم اقدام مناسب و حل این موضوع از سوی طرف آذری، از ابتدای سال ۲۰۱۸ طرف ایرانی نیز اقدام به رفتار متقابل خواهد کرد.

در ادامه حبیب حسن اف رئیس سرویس دولتی حمل و نقل جاده‌ای وزارت نقلیه کشور آذربایجان نیز در پایان این نشست دوروزه با ابراز خرسندی از مناسبات رو به رشد حمل و نقلی بین دو کشور و قدردانی از حضور طرف ایرانی در اجلاس دو روزه باکو، ادامه روند مذاکرات را خواستار شد.

انتهای پیام/

رسیدگی به صف های طولانی کامیون ها در مرز باکو

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد