Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

حمید بناییبا اشاره برخی نارضایتی ها در خصوص نرخ بالای عوارض جاده ای ، گفت: همسو نبودن کیفیت خدمات ارایه شده در راه ها با نرخ گران عوارض جاده ای مورد انتقاد نمایندگان نیز است.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ، با بیان اینکه اخذ عوارض جاده ای برای جبران هزینه کرد بخش خصوصی در ایجاد آزادراه ها و بزرگراه های کشور صورت می گیرد، تصریح کرد: اینکه بخواهیم عوارض جاده ای را حذف کنیم ممکن نیست، زیرا دولت بودجه ای برای پرداخت هزینه‌کردهای بخش خصوصی در ایجاد بزرگراه و آزادراه های کشور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه حضور بخش خصوصی و حتی بانک ها در ایجاد آزادراه ها و بزرگراه ها امر مطلوبی است، اما افرایش بی رویه عوارض جاده ای جای بحث دارد، تصریح کرد: انتظار مردم در عوض پرداخت عوارض جاده ای، ایمن سازی مسیر، در نظر گرفتن ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﻨﻲ ﻋﻤﻮﻣﻲ و اﺟﺮاﻳﻲ روﺷﻨﺎﻳﻲ راه ﻫﺎ و نصب علایم و هشداردهنده های لازم است که این موضوع در بسیاری از جاده ها لحاظ نشده اما اخذ عوارض گران ادامه دارد.

ضرورت پرداخت یارانه برای کاهش نرخ عوارض جاده ای

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه دولت به ویژه وزارت راه و شهرسازی برای کاهش بار عوارض گران جاده ای باید یارانه ای برای این مهم در نظر بگیرد، افزود: با توجه به نارضایتی های عمده مردم در مسیرهای پرتردد از اخذ عوارض گران تعدیل این نرخ ها باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی از ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از کمیسیون عمران و وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی نرخ عوارض جاده ای خبر داد و گفت: به طور حتم هفته آتی پیشنهاد تشکیل این کمیته برای کاهش فشار عوارض جاده ای بر مردم مطرح و در اسرع وقت این کمیته تشکیل جلسه خواهد داد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: واقعی‌سازی نرخ‌ عوارض آزادراه‌ها در کنار شناورسازی آن می تواند از نارضایتی های بسیار در خصوص عوارض گران بکاهد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»

فضای تبلیغات صوتی و قرار گرفتن محتواهای صوتی ویژه معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس بر روی نرم‌افزار «ایران‌صدا» فراهم شد.

به گزارش مشرق، مهدی شاملو مدیر شبکه ایران‌صدا در معرفی صفحات تبلیغاتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس گفت: تاکنون محتواهای تبلیغی استان هایی که انتخابات آنها به دور دوم کشیده است بر روی نرم افزار ایران‌صدا قابل مشاهده است. کاربران می توانند با مراجعه به نرم افزار ایران صدا و انتخاب حوزه‌های انتخاباتی استان ها، فهرست نامزدهای انتخاباتی مرحله دوم را مشاهده کنند.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدها تاکید کرد: با انتخاب نام هر نامزد، سامانه شما را به صفحه اختصاصی نامزد هدایت کرده و محتوای تبلیغاتی ایشان به آسانی در دسترس و قابل مشاهده است.

مدیر شبکه ایران‌صدا، با اشاره به قابلیت‌های دیگر صفحات انتخاباتی افزود: علاوه بر صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی که نام کامل و تصویر ایشان قابل مشاهده است، بخش اشتراک گذاری به همراه ابزار تولید بارکد مربعی (QRCode) نیز برای همه مخاطبان به ویژه هواداران و اعضای ستاد انتخاباتی در دسترس است.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی دور دوم افزود: در بخش اصلی صفحه اختصاصی هر نامزد، محتوای صوتی به همراه «مدت»، «نام»، «شرح محتوا»، «فهرست شده» و دو امکان «پخش» و «ذخیره» در دسترس مخاطبان است. همچنین پخش قطعات صوتی در قالب «لیست پخش» به صورت خودکار از قابلیت های دیگر صفحات نامزدهای انتخاباتی است.

مدیر ایران‌صدا با بیان اینکه بخش دیگری از سامانه به مناظره‌های بین نامزدهای مجلس اختصاص دارد عنوان کرد: با این اقدام، مردم می توانند مجموعه اطلاعات مورد نیاز درباره نامزدها را گردآوری کرده و برای خود نشانه گذاری کنند تا در روز انتخابات همراه با ایران صدا پای صندوق‌های رای حاضر شوند و نامزد اصلح مورد نظر خود را انتخاب کنند.

مخاطبان می‌توانند نرم افزار تلفن همراهِ ایرانصدا را ویژه اندروید از این نشانی به صورت رایگان دریافت کنند و یا برای دسترسی آنلاین به خدمات سامانه انتخابات از طریق مراجعه به وب سایت ایران صدا به این نشانی اقدام کنند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رای صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کشف محققان با کمک هوش مصنوعی: زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • دست‌فروشان در محور مواصلاتی بوشهر به کنگان ساماندهی شوند
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد