Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@21:41:16 GMT

ویزای یکساله قرقیزستان به کامیونداران

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۱۲۴۲۱

پول‌نیوز - مدیرکل دفتر حمل و نقل بین الملل و ترانزیت سازمان راهداری از تهیه پیش نویس تفاهم نامه تأسیس کریدور خلیج فارس ـ دریای سیاه با مشارکت ۵ کشور اروپایی با ایران خبر داد.

محمدجواد عطرچیان با اشاره به حضور معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در هیئت همراه با وزیر امور خارجه در سفر به آسیای میانه در خصوص رایزنی های این هیئت با مقامات ترکمنستانی اظهار کرد: در این سفر با مقامات ترکمنستانی در خصوص اعمال تعرفه بر کامیون های عبوری از خاک دو کشور گفت وگو شد و طی رایزنی هایی که با طرف ترکمن داشتیم، به آنها اعلام آمادگی کردیم تا از طریق گفت وگو مسائل موجود را حل و فصل کنیم طرف ترکمنستانی هم موافقت کرد در آینده نزدیک در عشق آباد درباره موضوع عوارض عبور کامیون ها بحث و تبادل نظر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل دفتر حمل و نقل بین الملل و ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: ما عوارض عبور را بر کامیون های ترکمنستانی اعمال نمی کردیم؛ بلکه این ترکمن ها بودند که از کامیون های ایرانی که از خاک این کشور عبور می کردند، عوارض می گرفتند بعد از آن بود که ما نیز مقابله به مثل کردیم.

در حال حاضر نیز آمادگی داریم به محض آنکه مقامات همسایه شمال شرقی کشورمان عوارض را برداشتند، ما نیز عوارض عبور را از خودروهای باری سنگین ترکمنی برداریم و به طور کلی لغو کنیم. این عوارض بیش از همه باعث مشکلاتی برای کشورهای آسیای میانه شده است چون سالانه ۶ هزار دستگاه کامیون ترکمنی از خاک ایران به ترکیه می رود و این اعمال عوارض، سبب اعتراضاتی از سوی رانندگان این کشور به مقامات سازمان حمل و نقل جاده ای ترکمنستان شده است.

همچنین رانندگان کشورهای تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان نیز که از خاک ترکمنستان و سپس ایران به ترکیه می روند، اعتراضات خود را به سازمان حمل و نقل جاده ای ترکمنستان منتقل کرده اند. وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این سفر آمادگی ایران برای لغو عوارض عبور کامیون های ترکمنستانی از سوی ایران را به طرف ترکمن اعلام کرد.

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به گفت وگوهای محمدجواد ظریف با مقامات گرجستانی درتفلیس افزود: در این دیدار موضوع کریدور ترانزیتی خلیج فارس ـ دریای سیاه مطرح شد که در این کریدور ۶ کشور شامل گرجستان، آذربایجان، ارمنستان، بلغارستان، یونان و ایران سهم دارند. مقدمات کار انجام شده و پیش نویس تفاهم نامه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در دیدار وزیر امور خارجه با طرف گرجی بر لزوم انجام این کریدور تأکید شد.

وی با اشاره به دیدارهای ظریف و معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با مقامات قرقیزستانی در سفر به بیشکک تصریح کرد: مهم ترین موضوع این دیدار، صدور روادیدهای بلندمدت برای رانندگان ایرانی خودروهای باری سنگین بود.

در حال حاضر برای رانندگان کامیون های ایرانی که از مسیر قرقیزستان به چین می روند، ویزا (روادید) یک ماهه و تنها برای یک بار ورود از سوی قرقیزها صادر می شود. اما با توجه به طولانی بودن مسیر و نیز تخلیه و بارگیری در طول راه در دیگر کشورهای آسیای میانه، بسیار اتفاق می افتد که این یک ماه پیش از عبور رانندگان کامیون به اتمام می رسد و در نتیجه روادید آنها باطل می شود؛ وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر از طرف قرقیزستانی درخواست کرد تا از این پس روادید شش ماهه تا یک ساله و چند بار ورود صادر کند که طرف قرقیزی هم موافقت کرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۱۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج

به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که ۷۴ هزار و ۵۰۰ ویزای زائر حج تاکنون دریافت شده است.

این نشست به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد نصرالله فرهمند مدیرعامل مؤسسه فرهنگی «عمره سعادت» با اعلام این خبر گفت: انتظار می‌رود این رقم بزودی به ۸۶ هزار نفر برسد.

در ادامه این جلسه غلامرضا رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از سفر اخیر خود به عربستان و پیگیری‌های انجام شده در خصوص قراردادهای حج پیش رو و انتقال ارز به حساب سازمان حج و زیارت در عربستان برای تأمین هزینه‌های ارزی حج ۱۴۰۳ گزارش داد.

وی به اقدامات انجام شده برای استفاده از آشپزخانه‌های مرکزی در مدینه و مکه و استفاده از ظرفیت برخی هتل‌ها برای طبخ غذای زائران اشاره کرد و استفاده از قطار سریع‌السیر برای انتقال زائران از مدینه به مکه و پس از ایام حج از مکه به مدینه را در راستای تسهیل نقل و انتقال بین شهری زائران در کشور میزبان از نقاط مثبت حج پیش رو عنوان کرد.

معاون حج و عمره سازمان حج با اشاره به اینکه سفر زائران به سرزمین وحی با توجه به جداول پروازی و امکانات هواپیمایی برنامه‌ریزی شده است آماده کردن امکانات در مشاعر را جلوتر از سال گذشته دانست و گفت: مشکلی در کشور میزبان به عنوان مانع جدی در انجام امور نداریم.

در ادامه این جلسه درباره نحوه اجرایی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان و کارگزاران حج بحث و بررسی شد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از معاونت‌ها و مدیریت‌های ذیربط در مجموعه حج و زیارت خواست که این محورها را به دقت مورد توجه قرار داده و ضمن برنامه‌ریزی راهکارها و محتواهای لازم را تهیه کنند

کد خبر 6100304

دیگر خبرها

  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست نیست؟
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • حمله پهپادی یمن به ناو جنگی ایتالیا در خلیج عدن/ زخمی شدن ده ها سرباز ناتو در سوئد/ قتل یک بازرگان مشهور اسرائیلی در اسکندریه مصر/ آماده شدن مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقامات دیوان بین‌المللی کیفری
  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • تیراندازی در مرز میان قرقیزستان و تاجیکستان
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و ۵ کشور