Web Analytics Made Easy - Statcounter

علاوه بر نواقص و خطرات حکایت اخذ عوارض از شهروندان رودباری برای مراجعه به مرکز استان گیلان قصه پر غصه ای است که تا کنون هیچ مسئولی نتوانسته است آن را دوا کند و تنها با حرف درمانی و وعده و وعید خواسته بحق مردم رودبار را به امروز و فردا می سپارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، هفته گذشته عوارضی آزاد راه قزوین – زنجان به دستور دادستان قزوین پلمپ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین صادقی دادستان عمومی و انقلاب قزوین درباره علت ممنوع شدن اخذ عوارض در این محور تا اطلاع ثانوی با اشاره به اینکه در نه ماهه امسال تلفات در این محور با رشد ۲۴ درصدی مواجه بوده است گفت: متاسفانه در نه ماهه گذشته امسال شاهد  ۴۶ نفر فوتی در این محور بوده ایم که طبق نظر کارشناسی حدود ۹۰ درصد عامل این تلفات متوجه مشکلات زیر ساختی جاده و عدم توجه به مرمت و بهسازی مسیر از سوی شرکت متولی این آزادراه بوده است.

وی افزود: این در حالی است که روزانه به صورت میانگین ۱۷۰ میلیون تومان عوارض از طریق این عوارضی از مردم اخذ می شود و در مقابل کمترین توجهی به مرمت و بهسازی، رفع چاله ها، بهبود سیستم روشنایی، روکش آسفالت و … نشده است.

صادقی تاکید کرد: پیش از این با ارسال نامه به مسئولان شرکت دولتی که متولی و مسئول عوارض این محور مواصلاتی است و عوارض را از مردم دریافت می کند خواستار رفع نواقص شده بودیم اما توجه چندانی نشده بود.

این مقام قضایی با تاکید بر اینکه برخی نارضایتی های مردم از بی توجهی متولیان به چنین مواردی شکل می گیرد گفت:این محور پرتردد ۲۰ سال است که مورد بهره برداری قرار گرفته و بسیار ضروری است که حداقل بخشی از حجم عوارض دریافتی از مردم در این محور صرف مرمت و ایمن سازی آن شود.

حال با مشاهده خبر فوق می خواهیم به عوارضی گیلان که به یک قصه پر غصه برای مردم شهرستان رودبار تبدیل شده است نگاهی داشته باشیم.

مسافران و رانندگانی که عازم به شمال کشور هستند تنها برای استفاده از مسیر ۳۲ کیلومتری رودبار تا امامزاده هاشم ناچارند عوارض پرداختند کنند.

فرماندهان سابق پلیس آزاد راه معتقد بودند که آزاد راه رودبار- امامزاده هاشم، غیرفنی است و در این مسیر ۳۲ کیلومتری (رودبار- امامزاده هاشم) ۳۸ پیچ چپگرد و راستگرد وجود دارد. حال اگر رانش جاده و خرابی آسفالت در برخی نقاط و نبود روشنایی کافی در این مسیر را نیز به آن اضافه کنیم می توانیم این آزاد راه ۳۲ کیلومتری را یکی از مسیرهای پرخطر بنامیم.

علاوه بر نواقص و خطرات حکایت اخذ عوارض از شهروندان رودباری برای مراجعه به مرکز استان گیلان قصه پر غصه ای است که تا کنون هیچ مسئولی نتوانسته است آن را دوا کند و تنها با حرف درمانی و وعده و وعید خواسته بحق مردم رودبار را به امروز و فردا می سپارند.

بخش اعظمی از کشاورزان منطقه بلوکات برای دسترسی به مزارع خود ناچارند از این عوارضی عبور کنند و هرعبور مستلزم پرداخت عوارض است که کشاورزان ناچارند آن را بپردازند.

این خواسته شهرستان نودهزار نفری رودبار است که بتواند بدون پرداخت عوارض به مرکز استان خود دسترسی داشته باشد حتی برای خودروهای این شهرستان نیز استثنایی قائل نشده و عبور از این آزاد راه خاموش و پر رانش و عوارضی همچنان پا برجاست.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: فرهنگ سازی ایمنی ترافیک توسط دستگاه‌های ذی ربط و قانون مداری توسط مردم در کنار ایمن سازی راه‌ها، مهمترین ضرورت ارتقای ایمنی جاده‌ای است.

او افزود: فرهنگ سازی ایمنی ترافیک توسط دستگاه‌های ذی ربط و قانون مداری توسط مردم سهم چندانی در هزینه نگهداری راه‌ها نداشته اما در ارتقای ایمنی راه‌ها نقش آفرین بوده و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

جهانیان با تاکید بر برنامه‌های ارتقاء ایمنی در راه‌های استان، گفت: عمده تصادفات در جاده‌های استان ناشی از رفتار پرخطر رانندگان بوده که رعایت قوانین و مقررات و فرهنگ ترافیکی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای ایمنی جاده‌ها ایفا کند.

او بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر برای ارتقای ایمنی راه‌ها و تقویت ناوگان حمل ونقل بار و مسافر تاکید کرد و افزود: باید با تقویت ناوگان حمل ونقل عمومی فرهنگ استفاده ازحمل ونقل عمومی درجامعه نهادینه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل و نقل در البرز اعلام شد
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران