Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، داوود کشاورزیان پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: اگرچه به دلیل پایان دولت یازدهم جابه جایی مرسوم نیست ولی به علت بازنشستگی مدیرکل هرمزگان، مهندس باقر جوان به هرمزگان رفته و در آنجا خدمت‌رسانی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با تشکیل اداره کل راهداری، نگهداری راه‌های شهری و روستای بر عهده این اداره کل است، گفت: فقط آزادراه‌هایی که توسط بخش خصوصی ساخته شده، توسط این بخش نیز نگهداری می‌شود که استان آذربایجان‌شرقی هیچ‌گونه آزادراه ساخته شده توسط بخش خصوصی ندارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه 215 هزار کیلومتر راه در سطح کشور داریم، افزود: در حال حاضر برای نگهداری راه‌های شریانی از بودجه متمرکز دولت استفاده شده و برای راه‌های غیرشریانی از بودجه عمرانی استان استفاده می‌شود.

وی افزود: 50 درصد اعتبارات ملی و 50 درصد اعتبارات استانی است ولی بعد از افزایش قیمت دلار و قیر متاسفانه تامین اعتبار از منابع استانی ممکن نیست و متاسفانه نتوانستیم ردیف متمرکز ملی را هم جایگزین کنیم.

کشاورزیان با تاکید به اینکه امیدواریم در دولت دوازدهم چاره‌ای اندیشیده شود تا امر نگهداری راه‌ها مستمر صورت گیرد، بیان داشت: برای نگهداری راه‌ها به اعتبارات پایدار نیاز داریم و پیشنهاد زیادی مطرح شده ولی چندان موفق نبوده است.

وی اذعان داشت: باید عوارضی بر سوخت وضع شود تا از طریق این اعتبارات بتوان کمکی برای نگهداری راه‌ها جهت افزایش ایمنی استفاده کرد.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: قطعاً اگر نتوانیم وظایف خود در راهداری و حمل و تقل جاده‌ای به خوبی عملی کنیم، تلفات جاده‌ای افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود تنگناهای مالی، همچنان اولویت را امر ایمنی راه‌ها دانست، تصریح کرد: برای ارتقای کیفیت و افزایش ایمنی راه‌ها باید تجدید خط‌کشی‌ها، اصلاح دوربرگردان، شانه خاکی و پاکسازی حریم راه‌ها را در اولویت قرار دهیم و از این رو استدعا می‌کنم مدیرکل جدید این اقدامات را انجام دهد زیرا کارهای ایمنی ازجمله کارهایی است که از نظر کیفری نیز متوجه ما خواهد شد.

وی به پروژه‌های در سطح ملی از جمله نصب دوربین در راه‌های شریانی اشاره کرد و گفت: هر تعداد که استان به دوربین نیاز دارد اعلام کند تا اواخر سال نصب شود.

کشاورزیان بحث نصب دستگاه توزیع در حال حرکت را مطرح کرد و ادامه داد: در حال حاضر 35 دستگاه در سراسر کشور داریم که در روزهای آتی 65 دستگاه نیز نصب خواهد شد.

وی افزود: همچنین استفاده از سامانه هوشمند برای کنترل تردد وجود دارد که برای کامیون‌ها و ناوگان‌ها نیز نصب خواهد شد.

کشاورزیان با اشاره به کاهش برخی مشکلات از قبیل صدور بارنامه برای دو نفر در حالی که فقط یک نفر در داخل کامیون است، گفت: چون این موضوعات باعث تصادفات مرگبار شده، از این رو نصب این سامانه باعث می‌شود تخلفات بسیار کاهش یابد.

وی بیان داشت: ابطال کارت هوشمند راننده و کامیون و شرکتی که بارنامه را صادر کرده از جمله مجازات برای راننده‌های متخلف خواهد بود و در صورت لزوم به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در بخش حمل و نقل مسافر، ارتقای کیفیت خدمات را مهم‌ترین هدف عنوان کرد و گفت: طبق آمار میزان استفاده از حمل و نقل جاده‌ای سالیانه کاهش می‌یابد و شاید دلیل آن ثبت پلاک‌های جدید و خرید خودروهای شخصی است.

وزارت راه و شهرسازی ارتقای کیفیت حمل و نقل جاده‌ای است تا بتوان با برندسازی کیفیت را بالا برد.

کشاورزیان با تاکید به ظرفیت تبریز در راستای برقراری شعب حمل و نقل در سراسر کشور تصریح کرد: به طور طبیعی شانس بیشتر برای شهر تهران است و بعد از آن، تبریز مشهد و اصفهان هستند که می‌توانند به عنوان شرکت مادر در کشور باشند.

معاون وزیر راه و شهرسازی متذکر شد: اولویت اصلی در رابطه با حمل و نقل عمومی ساماندهی هزار شرکت حمل و نقل در قالب 40 نام با اعتبار و اهدا ستاره است که در این راستا قراردادهایی در زمینه تولید اتوبوس داریم تا متقاضیان با اخذ 70 درصد وام به میزان قیمت اتوبوس وام دریافت کنند.

کشاورزیان گفت: خوشبختانه با وجود ظرفیت‌های زیاد در زمینه نوسازی ناوگان کالا متقاضیان نیز می‌توانند از فرصت‌ها استفاده کنند و کسانی که دارای ناوگان فرسوده بالای 35 سال هستند، می‌توانند با دریافت وام 9 درصد استفاده کنند. در حال حاضر میزان ناوگان فرسوده با سن بیش از 35 سال در حدود 56 هزار است.

معاون وزیرراه و شهرسازی با بیان اینکه در دولت یازدهم تقریبا هر ماه جلسات کمیسیون ایمنی و راه‌ها با حضور وزیر راه برگزار می‌شود، گفت: این جلسات باید به استان‌ها هم تعمیم داده شود و جزو برنامه‌های اصلی قرار گیرد.

وی با اشاره به افت قابل ملاحظه‌ای در میزان تلفات جاده‌ای در استان آذربایجان‌شرقی بیان کرد: غفلت باعث افزایش تلفات در منطقه خواهد شد پس ما به حضور پلیس بسیار در راهداری‌ها نیاز داریم زیرا خیلی از نقص‌ها را می‌توان برطرف کرد.

کشاورزیان افزود: به لحاظ حمل و نقل، استان آذربایجان‌شرقی در وضعیت ویژه‌ای قرار دارد که با وجود 2 پایانه مهم در نخجوان و ارمنستان، از اهمیت بین‌المللی برخوردار است.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد

به گزارش قدس خراسان، باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.
وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.
بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات‌رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.
صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.
وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت‌کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.
بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.
وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.
مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.
مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.
وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • معاون وزیر کشور: همه قوا در «طرح نور» حامی فراجا هستند
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • معاون وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد/ یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح اعتراضی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • دفاع تمام قد معاون امنیتی وزیر کشور از اجرای طرح نور/استانداران موظف به حمایت از پلیس هستند
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • معاون وزیر کشور : طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند